Пътешествието на Louis Vuitton, епизод 2012

От  |  4 Коментара

Традиционният ежегоден каталог на Louis Vuitton L`Ame du Voyage, или душата на пътешествието, отново ни изпраща до далечна дестинация, която проследяваме „в движение”. Тази година френската модна къща пътешества в Мексико с топмодела Едита Вилкевичуте.

Блондинката играе ролята на филмова звезда – едновременно уловена в процеса на снимане на филм, на вечерно събитие или през погледа на папараците. Най-важното й притежание очаквано са пътните и дамски чанти на Louis Vuitton, както й разнообразната селекция от дрехи, които от марката асоциират с пълноценното пътуване.

Каталогът е заснет от Алекси Любомирски, който успява да предаде чудесно топлата атмосфера и интересната природа на Мексико и да ги съчетае контрастно с лукса на Louis Vuitton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)
Пътешествието на Louis Vuitton, епизод 2012, 10.0 out of 10 based on 10 ratings

4 Comments

 1. deni

  24.10.2012 at 16:54

  Да,прави сте и разбирам гледната ви точка.Важно е вашият екип да знае и да бъде сигурен,че сте най-класната и добра медия за мода в България.Хубав ден.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +7 (from 7 votes)
  • Pinksbg

   24.10.2012 at 18:32

   Много ви благодарим – и за разбирането, и за високата оценка, която ни поставяте. Ще се стараем да я заслужаваме :)

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +5 (from 5 votes)
 2. deni

  23.10.2012 at 11:10

  Мога ли да попитам защо тегленето на снимки е прекратено?Аз като колекционер и огромен почитател на вашият сайт обичам да запазвам снимките в колекцията си и да им се радвам,но изглежда няма да намирам тези удобства повече във вашият сайт.Жалко е.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +8 (from 8 votes)
  • Pinksbg

   23.10.2012 at 12:47

   Здравейте, Дени, за огромно наше съжаление след дълги борби с вятърни мелници и любезни апели към редица медии да спрат да си “харесват” и прекопират цели материали от Pinks, се наложи да вземем това неприятно решение. Много ни е тъжно, че заради тези несимпатични хора страдат най-симпатичните ни хора – нашите читатели. Уви, ако не предприемем тази стъпка, не можем да гарантираме на множеството марки и културни институции, с които работим, че материалите, които предоставят само и единствено на нас… ще бъдат само и единствено при нас. От което пък ще пострада именно най-интересното и красиво съдържание. Извиняваме се на вас и всички останали читатели, които също като вас колекционират визиите за собствено удоволствие. Просто нямаме други възпитани мерки да се справим с “журналистите” в конкурентни медии, а с невъзпитани мерки няма смисъл да опитваме, защото ще ни победят с практика :) За финал изразяваме надежда, че случващото се няма да е перманентно и се надяваме, че ще продължавате да ни подкрепяте! Поздрави!

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: +8 (from 8 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>