Първата детска линия на Dolce&Gabbana

От  |  1 коментар

Първата детска линия на световноизвестната италианска марка Dolce&Gabbana е вече факт. Колекцията съдържа в себе си всички черти и похвати, превърнали се в иконични за марката през годините. Миниатюрната версия на характерната за Dolce&Gabbana линия е предназначена за момиченца и момченца, от новородени до десет годишна възраст. Основният приоритет за дизайнерите се състои върху качеството и стила на дрехите – от материи като кашмир за малките дами, до класически модели, като смокинг за младите господа.

Обхващаща всеки тип облекло, от бельо през дрехи до аксесоари, колекцията съдържа дори специална селекция от рокли и костюми за специфичната традиция на кръщенето.

Колекцията за деца на Dolce&Gabbana ще бъде достъпна в магазините през юли и обобщено, представлява един малък разкош за малките радости в живота ни.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Първата детска линия на Dolce&Gabbana, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

1 коментар

  1. sami

    19.06.2012 at 15:45

    Ах, милите сладури… очарователни са :)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>