Пълната колекция Alexander Wang за H&M

От  |  2 Коментара

Дългоочакваната колаборация на Alexander Wang и H&M наближава своята премиера в магазините на марката на 6 ноември и най-сетне можем да видим нейния пълен каталог и кампания. Маркираща 10 години дизайнерски колекции за модния гигант, Alexander Wang x H&M със сигурност ще ни донесе неочаквана посока, достойна за юбилея. С хокей стик или боксови ръкавици, огромен брандинг и непоколебима сиво-черна палитра, визията на Уанг за H&M е повече от разпознаваема.

Спортната естетика на дизайнера е преекспонирана и използва смели обеми и комбинации от материи, както и изобилие от аксесоари. “Исках да създам колекция, в която повечето модели са създадени от нулата, отколкото да направя по-достъпни версии на скъпи продукти.”, коментира Алекзандър. Въпреки това, част от неговия емблематичен дизайн през годините ще се прокрадне в някои от моделите Alexander Wang x H&M под формата на крокодилски текстури, боксови шорти или спортни боти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Пълната колекция Alexander Wang за H&M, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

2 Comments

  1. Pingback: KENZO x H&M: новата колаборация – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: 10 години дизайнерски колекции в H&M – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>