Приказните булки на Oscar de la Renta

От  |  1 коментар

След края на последната модна седмица и тенденциите за есен-зима 2013 дойде време за седмица на булчинската мода, от която ще откроим и представим най-интересните ревюта. Началото официално даваме с ревюто на Oscar de la Renta за пролет 2013 – класически линии за модерните булки. Много тюл, дантела и пищност отбелязаха задължително присъствие в тематичното ревю на дизайнера. Спазил правилото, че на сватбата задължително трябва да има нещо синьо, Оскар открои тази традиция, като създаде рокли, изцяло решени в пастелно синьо с няколко ключови акценти в бяло.

Въпреки яркочервените модели, модната къща се придържа към основната класическа линия за бели булчински рокли.

Силуетите са обемни, женствени, с преобладаващата липса на презрамки, заменени с бюстиета, много сатен и комбинации с дантела.

Макар и с не толкова разнообразна цветна палитра, тенденциите при булчинската мода са обхванати от основните тенденции за всеки пролетно-летен сезон. Флоралните мотиви са неизменна част от ревюто, а комбинацията къс топ-панталон намери своята интерпретация и място дори и при булките.

Сред аксесоарите и задължителното съчетание между перли и пищност се откроява отличителният похват на дизайнера и неговата нестандартна същност. Много Oscar de la renta корони съпътстват воалите и се явяват своеобразен подпис на дизайнера върху булчинския силует за пролетта на 2013 година.

Красивият снимков материал, който виждате, пък е специално предоставен от модната къща в новата социална мрежа – борд за снимки Pinterest, която сама по себе си се откроява като тренд за следене. Екипът на Оскар де ла Рента се превърна в първия моден тим, който направи споделяне на живо в Pinterest като помести над 300 снимки от мястото на събитието – дефилето с булченска мода.

Pinks в Pinterest

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
Приказните булки на Oscar de la Renta, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Елегантната почивка: Oscar de la Renta Resort 2013 /видео/ : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>