Препоръки за пролетния гардероб с Karen Millen и Тали Ленъкс

От  |  0 коментара

Karen Millen представиха колекцията си за пролет-лято 2012 под формата на съвети за незаменимите дрехи и тенденции в гардероба. За новия сезон от марката направиха удар, като взеха за лице дъщерята на Ани Ленъкс – Тали Ленъкс. Явно ни очаква истинска вълна от наследници на знаменити родители в модата, след като само днес освен Тали видяхме и дъщерята на Синди Крауфрд Кая за Young Versace. За разлика от невръстната Кая обаче, 19-годишната Тали е професионален модел от няколко години. Кампанията й за Karen Millen е най-значимият й ангажимент до момента. В интерес на истината, бихме окачествили този опит по-скоро като приятен. Още по-приятен е и опитът на марката да направи нетрадиционно представяне на колекцията си за топлия сезон. В блога на Karen Millen редовно излизат „задължителни” за пролет-лято 2012 акценти.

Сред тях са флоралните принтове, класически рокли в смели цветове като роклята в скарлет червено, аксесоари в ярки цветове и лак, които могат да се съчетават помежду си,  практична чанта през рамото в лимонено жълто.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Препоръки за пролетния гардероб с Karen Millen и Тали Ленъкс, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>