Последното ревю на Каролина Ерера

От  |  0 коментара

Само дни преди ревюто за есен-зима 2018 Carolina Herrera обявиха, че създателката им се оттегля от поста си на креативен директор, след като оглавяваше модната къща от 1981-ва. Каролина Ерера направи последния си поклон под аплодисментите на публиката, майсторите в своите ателиета и наследника си – Уес Гордън. “Тази колекция събира в едно цялата ми кариера и е вдъхновена от нашата традиция в изработката. Затова за мен беше толкова важно да включа ателието, когато направих своя поклон”, обяснява дизайнерката. Емоционалната вечер бе истински празник на стила Carolina Herrera. 79-годишната дизайнерка направи жизнерадостна импресия на своята кариера и нагледно показа защо е считана за гранд дамата на американската елегантност. Иконичната бяла блуза, съчетана с дълга пола от тафта и колан, мина по подиума като емблемата на модната къща. Самата Каролина почти винаги е облечена във вариация на своята “униформа”. Затова не беше чудно, че по подиума минаха цели 20 такива визии, в искрящи цветове.

Завещанието на дизайнерката е никога да не забравяме, че детайлите изграждат голямата картина. В импресиите на последното дефиле усетът към малките акценти беше в своя връх. Нежни плетива, преобразени във вечерни тоалети, сребърни пръски по червените декоративни пера, кадифе и брокат, проблясващи върху обувките. Не можем да отречем, че гледаме това ревю с носталгия. Но сме благодарни, че бяхме свидетели на творческия път на Каролина Ерера. Насладете се на всички кадри от дефилето в нашата галерия.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Последното ревю на Каролина Ерера, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>