Последната колекция на Oscar de la Renta

От  |  0 коментара

Сезон Pre-Fall 2015 в модна къща Oscar de la Renta е незабравим – това е последната колекция, по която дизайнерът работи приживе и първата, представена след неговата загуба преди два месеца. Доминиканският моделиер започва скицирането на визиите през август 2014-та и до последно участва в тяхното реализиране. Колекцията е довършена от Лора Ким, но почеркът на маестрото се усеща във всеки детайл. Жизнерадостната палитра на Оскар де ла Рента и вечното му възхищение от красотата на цветята са тема и в тази колекция с ярки цитрусови нюанси или дълбоки тонове, заимствани от скъпоценните камъни.

Разцъфването на цветята в бродерии е запазено за царствените силуети на вечерните рокли, докато ежедневните модели са женствени и непретенциозно елегантни. Посоката в Oscar de la Renta след създателя на модната къща вече е в ръцете на креативния директор Питър Копинг. Той ще представи първата си колекция за марката за есен-зима 2015 през февруари в Ню Йорк.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Последната колекция на Oscar de la Renta, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>