Парфюмните масла на Christian Louboutin

От  |  0 коментара

През ноември Christian Louboutin трансформира своите дамски аромати в нова колекция от парфюмни масла. Bikini Questa Sera, Tornade Blonde и Trouble in Heaven се превръщат в благоуханен отпечатък по кожата. “Исках да извикам мистерията и разкоша на парфюма, да вдъхна нов живот на начина, по който ценните масла са пазени в миналото и да отпразнувам жената и нейните желания”, споделя дизайнерът. При докосване до кожата маслата обгръщат в аромат, абсолютно персонален според жената, която го носи. Алхимията между парфюма, маслото и уханието на кожата е доведена до съвършенство.

С леко масажиране капките попиват и се сливат в нашия собствен индивидуален аромат. Олфактивното преживяване от Christian Louboutin е завършено с впечатляващите бутилки с метален преливащ ефект. Дизайнът на парфюмните масла е създаден съвместно с Heatherwick Studio.

ГАЛЕРИЯ

christianlouboutin.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Парфюмните масла на Christian Louboutin, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>