Очилата на есен 2017: Super Paco Rabanne

От  |  0 коментара

Retrosuperfuture и Paco Rabanne представят съвместната си капсулна колекция очила, подобаващо кръстена Super Paco Rabanne. За първи път моделите преминаха по подиума на модната седмица в Париж в края на септември, като веднага се откроиха с модерния си дизайн. Както можем да очакваме от двете марки, тук срещата е между класика с модерен привкус.

Неподражаемото майсторство с метал на Paco Rabanne е демонстрирано в един от класическите модели на Retrosuperfuture – Status. Той получава нов живот в четири вариации, в които минималистичния дизайн е подчертан от иновативните финиши на металите. Най-смел безспорно е графичният модел с логото на марката върху самите стъкла, който се вижда отвън, но не и отвътре. Останалите три варианта включват хром със сребърни стъкла, блестящ златен модел и “ултра” черното на Paco Rabanne.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>