От днес: онлайн шопинг за България от H&M

От  |  1 коментар

От днес H&M обявява старта на дългоочаквания си онлайн магазин за България, който ни носи и много интересни новости от марката. За първи път у нас вече имаме сезонните колекции за дома на H&M Home, наред с облеклата и аксесоарите за жени, мъже и тийнейджъри. Богатата онлайн гама на марката включва и дрехи за бременни и HM+, както и пълна детска линия за всички възрасти. Специални промоции и ексклузивни артикули, предназначени само за онлайн продажба, ни очакват от днес на HM.com. Достъпът до артикулите в онлайн магазина на H&M е улеснен и със специално мобилно приложение за смарт телефони и таблети. По случай старта на шопинг преживяването онлайн, H&M предлагат и първия си бонус за българските си клиенти – безплатна доставка до 3 май 2015г.

Новият онлайн магазин на H&M ни носи първите артикули от колекциите за дома на марката

H&M Home пролет 2015

„Стартирането на онлайн магазина на H&M в България е важна стъпка за нас в постигането на по-широко покритие в страната и бележи нашия постоянен стремеж да надминем очакванията на клиентите си. Онлайн платформата е идеалното допълнение към нашите 16 магазина и дава възможност на всички клиенти да се насладят на прекрасно шопинг изживяване 24 часа в денонощието!”, обобщава начинанието Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

Снимки: H&M

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
От днес: онлайн шопинг за България от H&M, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Супермоделите на H&M лято 2015 – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>