Оперните бижута на Buccellati

От  |  1 коментар

Buccellati почитат оперното изкуство с новата си висша бижутерия под името Opera. Новото лого на марката е централен мотив за тази свежа и младежка колекция, която използва класиката и драмата на операта като източник на идеи. Флоралната форма се появява в огърлици, пръстени, обеци и гривни в различни комбинации от злато и скъпоценни камъни в наситени цветове. Buccellati определят оперната си колекция като симфония в ювелирна форма. Италианските композитори и техните прочути арии са превърнати в акценти за най-бляскавите вечерни тоалети.

Колекцията Opera е показно на майсторството на Buccellati в обработката на ценни метали и камъни, както и нишка към тяхното италианско потекло. Оперните бижута на марката са представени от топмодела Елиза Седнауи, която въплъщава магнетичната жена на Buccellati, излъчваща увереност, интелигентност и класа.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Оперните бижута на Buccellati, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1 коментар

  1. Pingback: 10 модни марки за дома от Милано – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>