Опасните бижута на Jack du Rose

От  |  1 коментар

Дебютната колекция бижута на Джак дю Роуз го превърна в едно от най-обсъжданите имена в ювелирния бранш. Дизайнерът има характерен почерк и влечение към естетиката на „опасната” фауна. Произведенията му от колекцията Danger могат с еднакъв успех да бъдат наистина уникално бижу, но и красиво произведение на изкуството. В „Опасност” са изобразени осем животни, всяко от които е свързано неразривно с името. Jack du Rose изобразява змия, лъв, жаба, октопод, нощна пеперуда, оси, медузи и паяк – притеснителна в реалността комбинация, разгърната в изящна изработка и с голяма фантазия.

*Jack du Rose медузи

*Jack du Rose оси

*Jack du Rose змия

*Jack du Rose нощна пеперуда

*Jack du Rose Черна вдовица

Всяко от бижутата има стъклена стойка с похлупак, специално излята за колекцията, а всяка от стойките се съхранява в масивна дървена кутия. Тази идея на дизайнера е едновременно за съхранение на бижутата, но и за допълнително акцентиране върху тяхната уникалност. Към „опасните” бижута е добавен и последен важен детайл – всяка стойка и кутия се заключва с помощта на скъпоценен ключ във формата на скорпион. Скорпионът е едновременно и медальон, който отличава притежателите на Danger от Jack du Rose и пази заключена тяхната опасност.

http://www.durosefinejewellery.com/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Опасните бижута на Jack du Rose, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

1 коментар

  1. deadly_vesi

    02.02.2013 at 11:35

    страхотни са!!!

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>