Оливия Уайлд за H&M Conscious Exclusive

От  |  0 коментара

Новата колекция Conscious Exclusive на H&M ни носи поредните актуални модели, създавани от материи като коноп, органичен лен и гладка кожа от устойчив произход. Колекцията дебютира на 16 април в около 200 магазина на H&M в целия свят, включително и в H&M на бул. “Витоша” 6 в София. Кампанията за Conscious Exclusive е ексклузивно представена от актрисата и хуманитарен активист Оливия Уайлд. „Възхитена съм от колекцията H&M Conscious Exclusive – това се дължи както на визията й, така и на заложените в нея етични принципи. Точно такава трябва да бъде модата: фантастичен стил, който по естествен начин става все по-устойчив”, казва Оливия.

Тазгодишната колекция Conscious Exclusive от H&M черпи вдъхновение от различните кътчета на планетата, акцентирайки върху универсалната природа на роклята. Използвани са разнообразни, интересни по-устойчиви материи – от рециклираните мъниста за декорация до органичната гладка кожа, от която са изработени минималистично яке и сандали с дървен ток.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Оливия Уайлд за H&M Conscious Exclusive, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>