Обувките на пролет 2018: Baldinini

От  |  0 коментара

Пристанище в Средиземно море. Границата между спокойствието на сушата и приключенията на морето е кеят. А по него се разхожда новата дамска колекция обувки на Baldinini. В тази обстановка виждаме новите предложения на италианската марка, в които класиката и модерните акценти се срещат съвсем естествено. Колоритен флуоро винил, ефектни вградени камъни, перли и капси декорират чифтовете на пролет-лято 2018.

Лятното сабо и летните боти са олекотени, представени във въздушни и пясъчни нюанси. Дори за спортните модели Baldinini намират начин да оставят игривия отпечатък на Италия – преобразявайки ги с бонбонени цветове и пискюли. #ShoesMyWay от Baldinini ще ни доставя топло настроение през целия сезон с вдъхновение от брега на морето – с хаштага всички почитатели на марката могат да споделят своите визии и в социалните мрежи.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Обувките на пролет 2018: Baldinini, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>