Новият епизод: Saint Laurent пролет 2017

От  |  0 коментара

Първата колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent вече е факт. Сега идва ред на кампанията за пролет-лято 2017 под ръководството на новия креативен директор. Въпреки че не успя да впечатли критиката с първия си опит, Вакарело запазва концепцията си за сезона. А тя ни завръща в самата зора на емблемата Ив Сен Лоран – когато самото й обличане е израз на шикозен бунт. Днес интерпретацията е значително по-сексуална и предизвикателна. Лицето на Saint Laurent за пролетта е топмоделът Аня Рубик, позираща пред Инес и Винууд.

Кадрите между двата бряга на Сена в Париж отново напомнят за историята на модната къща, но и са символ на нейното продължително осъвременяване в последните години. Новият епизод за Saint Laurent може да не е по вкуса на всеки, но поне притежава задължителната увереност по пътя.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Новият епизод: Saint Laurent пролет 2017, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>