Новите чанти на Victoria Beckham

От  |  0 коментара

Впечатляващо концентриране върху формите и тяхното разнообразие представи Виктория Бекъм в своята нова капсулна колекция чанти за pre-fall 2013. Изисканите модели в линията са добре познатите Liberty, The Victoria и Large Zip Pouch, като акцентът пада върху новите попълнения от ярки нюанси към цветната палитра. Наситените червено и винено, класическото черно и задължителният за сезона беж са комбинирани с изключителни детайли от масивни ципове и катарами, решени в златно. Съчетаването на различни ефекти по кожата, от които са изработени моделите, е сред малкото и добре подбрани акценти в чантите.

Модернизирането в линията се изразява в подчертаната геометрия при дръжките, ясно описващи и съединяващи се в кръг. Капсулната колекция на Victoria Beckham вече е онлайн на www.victoriabeckham.com и бележи началото на серия подобни колекции за междинните модни сезони.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)
Новите чанти на Victoria Beckham, 10.0 out of 10 based on 10 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>