На брега с Tory Burch

От  |  0 коментара

Tory Burch среща стила на Западното и Източното крайбрежие на САЩ, за да направи перфектната модна комбинация в американски стил.  ”East Coast среща West Coast. През пролет-лято 2017 започваме от Изтока, домакин на преп стила. От там продължаваме към свободолюбивите плажни градове на Западния бряг. Всичко е въпрос на контраст: графични мотиви и конструирани принтове, въжета и ширити, перли и макраме, мокасини и обувки без пета, структурираност или бохемска лекота”, споделя самата Тори Бърч. И завършва с думите: “Релаксиран и непринуден… това е есенцията на американския стил”. 

Моряшката тематика на колекцията за пролет 2017 е представена от топмодела Сара Сампайо. Португалката позира на брега в релаксиращите визии на Tory Burch, закачливи принтове на лодки и корабни въжета и актуалните бански на сезона.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
На брега с Tory Burch, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>