Начин на употреба: верижката като бижу

От  |  0 коментара

Златни, сребърни, тънки, масивни, дълги или къси – верижките са основна помощна част на модерното бижу. Но какво става, когато се превърнат от второстепенна роля в звездата на дизайна? Съчетаването на плетениците е превърнато в изкуство от пионера на американския стил – Ралф Лорън. Дизайнерът от години обогатява своята колекция Chunky Chain, а нейната най-нова версия се преражда през 2017-та. Ralph Lauren ни показват как да включим елементите на веригата като самостоятелен акцент в обиците. Или като истински водопад от различни размери върху китките. Но дори и като впечатляващо вечерно колие за специални поводи.

“Бижуто разкрива и озарява характера на жената, която го носи. То трябва да е безупречно. Неговото призвание не е да отразява отминаващи тенденции, а вечността”, казва Ралф Лорън. Не знаем дали ще устоят на вечността, но благодарение на дизайнера Chunky Chain ще продължават да са част от тенденциите и занапред.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>