Най-красивите градини на света от Ted Baker

От  |  0 коментара

Ted Baker посвещават своята есенна колекция на най-красивите градини на света. Тед пътува по земното кълбо, за да преоткрие флоралните мотиви и да превърне цветята от всяко кътче в красив принт. Резултатът е едно околосветско и модно пътешествие, което проследяваме с удоволствие!

ФЛОРЕНЦИЯ

Пътешествието Ted Baker започва от Флоренция и градините Боболи. Спиращите дъха цветове там се пренасят върху принта Florence. Както ни подсказват от марката, трябва съвсем малко да се загледаме, за да открием малката котка Моли, надничаща сред листата.

КЕЙПТАУН

И ето как едно пътешествие води до друго! Възрастен градинар в Боболи съветва Тед да посети ЮАР и невероятните градини на Кейптаун. Не само цветята на “Кирстенбош”, но и красотата на морето и планината създават модната картина от това място.

БРАЗИЛИЯ

Южна Америка е следващата дестинация на цветното Ted Baker пътешествие. Наред с буйната растителност и редките цветя, на границата между Бразилия и Аржентина спират дъха водопадите Игуасу. Резултатът е изискан и пищен принт с игривото участие на игуани.

ВЕНЕЦУЕЛА

Романтичната страна на Ted Baker се доразкрива във Венецуела и водопада Анхел. Кой би могъл да устои на ангелското име и гледка? Лекотата на водата от най-високия водопад в света е пресъздадена в красив принт на пера в каскаден ефект.

У ДОМА

След всяко пътуване трябва да се завърнем у дома. Това за Ted Baker е Великобритания и по-специално градините на Хемптън корт. Така се ражда принтът Windermere, едновременно модерен и традиционен, също като кралството.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>