Най-доброто от Париж за есен-зима 2012/13: майсторството на Haider Ackermann

От  |  0 коментара

Колекцията за есен-зима 2012/2013 на Haider Ackermann показа стриктно придържане към характерния стил на марката, който не изневери на нестандартните и креативни кройки при създаването на дрехите.
Основен акцент на талията, къси и обемни якета, съчетани със slim поли до коляно и напластявания, характерни за дизайнера, съставяха моделите. Вдъхновението от властен шик диктува доминирането на стройния, но тежък силует, стегнат с геометричен колан тип „корсет”.
Двупластови поли, при които горният пласт е в листовидна форма, разделен на две части, без да разкрива тялото, драпиране и съчетание между мудност и същевременно комплексност на кройките бе демонстрация на майсторството на колумбиеца.


Изисканите комбинации като коприна – вълна и разнообразната цветна палитра спечелиха определянето на колекцията за една от най-изисканите до момента на модната седмица в Париж. И не е чудно, че слухове за Хайдер в Dior продължават да циркулират в пространството.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Най-доброто от Париж за есен-зима 2012/13: майсторството на Haider Ackermann, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>