Най-доброто от Ню Йорк за есен-зима 2012/13: Marc Jacobs фантасмагории

От  |  0 коментара

Марк Джейкъбс е гвоздеят на програмата в Ню Йорк и този сезон не е изключение. Дизайнерът представи свой вариант на приказната тематика, която е прихванала всичко и всички, като позволи на героините си за бъдат необикновени, забавни и направо странни с колекцията си за есен-зима 2012-2013. Интерпретациите на горските феи, Алиса, Мери Попинз, елфите и сие завладяха свикналите на всичко модни редактори. Стилът на колекцията е труден за описване, тъй като е направо хаос от материи, цветове и препратки, но си струва да отбележим обемните плетива, пристегнати с безопасни игли и лъскавите нишки, с които Марк е „белязал” почти всеки модел.

Няма как да подминем и шапките – тези комични, бутафорни и космати творения на Стивън Джоунс, които бяха надвиснали като същински чадъри над еклектичните тоалети на дизайнера. Обувките на Marc Jacobs бяха вдъхновени от пилигримите, украсени с кристали и обути върху сребристи чорапи. И така до получаването на едно цялостно нищо подобно.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Най-доброто от Ню Йорк за есен-зима 2012/13: Marc Jacobs фантасмагории, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>