Най-доброто от Милано за есен-зима 2012/13: мода от бъдещето с Prada

От  |  0 коментара

Обичайните обяснения за вдъхновенията около колекциите този път ще избегнем по изрично желание на Миуча Прада. Тя съобщи на модните редактори на дефилето на Prada за есен-зима 2012-2013, че се чувства уморена от тези категоризирания и е направила колекция единствено с идеята за „удоволствието от модата”. Разбира се, удоволствието за главната дизайнерка на модната империя винаги се крие някъде далеч в бъдещето, където модели с оранжеви вежди и коси дефилират в съчетания от хипнотизиращи десени – истинско предизвикателство за зрението.

Палтата в черно с масивни декорации от мъниста бяха с текстилни колани, които разрязват силуета над талията. Чантите дават заявка за бестселъри на изчистения фронт за разлика от обувките, които и този път нямат нищо общо с нищо и бяха увенчани с гумени рамки в предната си част.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Най-доброто от Милано за есен-зима 2012/13: мода от бъдещето с Prada, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>