Най-доброто от Милано за есен-зима 2012-13: женствената Bottega Veneta

От  |  0 коментара

Утвърждаването на тенденциите, които видяхме до момента за есен-зима 2012/2013, се запазва и в новата колекция на Bottega Veneta, но с една значително по-женствена и красива интерпретация. Правите и строги кройки са разчупени чрез най-женския от всички аксесоари – брошката, и почти всички останали видове красиви бижута. Правият панталон е с дължина 7/8, а палтото е разнообразено с двуредо закопчаване. Забелязват се смелите комбинации на Bottega Veneta в рамене или рокли с долна част изцяло в пера. Задължителният за този сезон флорален мотив присъства и в тази колекция, подобно на едрите плетки при пуловерите, но основата, както в множество други големи колекции, бе черното.

Отличителен белег за тази колекция на Bottega Veneta са кожените дълги ръкавици, които добавят неповторима нотка на женственост, както и играта с тристепенните дължини в силуетите.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (7 votes cast)
Най-доброто от Милано за есен-зима 2012-13: женствената Bottega Veneta, 8.9 out of 10 based on 7 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>