Най-доброто от Ню Йорк: Diane von Furstenberg пролет-лято 2013

От  |  2 Коментара

Екзотичните дестинации вдъхновяват колекцията на Diane von Furstenberg за пролет-лято 2013 година. Широки шалвари от нежни и феерични материи като сатен, къси елеци с метален ефект и A-линейни свободно падащи по тялото туники обхващат изцяло летния силует. Diane von Furstenberg прави смесица между две коренно различни вдъхновения – от италианските бални зали до мистичния дух на мароканските обичаи и традиции. Една фантазия на световете, облечена в цветна палитра от ярки и наситени цветове.

Успоредно с туниките и фееричния силует, колекцията съчетава в себе си и дрехи с основен акцент върху спортния стил – мини дължини на панталон, комбиниран с блуза с V-образно деколте в електриково зелено. Разнообразната откъм стилове и вдъхновения колекция е допълнена с открояващото се присъствие на Google, които използваха вкусът на модата към новото, за да добавят към ревюто своите Glass by Google очила.

Новото технологично постижение на Google в случая бе използвано да записва всеки един момент от ревюто чрез вградена камера в рамката и чрез това да предостави възможността гостите да погледнат ревюто буквално през погледа на самата дизайнерка и моделите. Ревюто на Diane von Furstenberg впечатли с креативност и разнообразие и бе тематично уважено от първи ред от съоснователя на световноизвестната търсачка – Сергей Брин.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Най-доброто от Ню Йорк: Diane von Furstenberg пролет-лято 2013, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Модна технология от Google и Diane Von Furstenberg – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

  2. Pingback: Мултимедия чантата на Diane von Furstenberg : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>