Мъжка мода: джентълменът на Valentino Uomo есен 2012

От  |  0 коментара

Из „Правилата за джентълмена” The Rules of a Gentleman
No.260 – A gentleman is always a gentleman and nothing less.
Джентълменът винаги е джентълмен и нищо по-малко.
Мъжката колекция на италианската модна къща Valentino за есента и зимата на 2012-та е доказателство за триумфа на непреходната елегантност, на която е подчинена цялата философия на маестро Валентино Гаравани.

Философия, следвана мирно и в послушание и от наследилите го Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пичоли, които за пореден сезон игнорират набезите на уличната и хипстър култури по високите етажи на модната индустрия. Мнозина дизайнери абдикираха от поста си на пазители на изтънчения вкус и чистата елегантност и паднаха в „капана” на модерни течения и под влиянието на съмнителни субкултури. Ето защо е радостен фактът, че в ателиетата на Последния Император, все още се правят дрехи за изискани господа, които ценят достойнствата на нейно величество класиката.

Топла, мека и удобна зима очаква всички мъже, които смятат да се доверят на дизайнерското дуо. Мъжът Valentino разполага с всички ключови елементи, за да изгради един елегантен и съвременен гардероб и този сезон. Градската униформа е сглобена почти изцяло от официални и полуофициални дрехи. Кожата, която е абсолютната тенденция в повечето мъжки колекции този сезон, присъства и тук, но по-скоро като акцент и дискретен мотив. Панталоните отново са със скъсена дължина до глезена, а повечето от палтата с двуредно закопчаване. Изненади няма единствено що се отнася до цветовата гама, която е традиционно обрана за есенно – зимния сезон. Valentino отново е символ на една изключителна рафинираност – модерни, стилни и елегантни дрехи за господа, които ясно разпознават в себе си истинския джентълмен.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Мъжка мода: джентълменът на Valentino Uomo есен 2012, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>