Модернизирани традиции от Fendi Resort 2015

От  |  0 коментара

Специален акцент върху комбинациите между контрастни цветове представя Карл Лагерфелд в новата колекция Resort 2015 на Fendi. Емблематични силуети от минали колекции са заимствани в последните предложения, като завръщането за този сезон на графичните принтове от 80-те години на миналия век. Поп арт вдъхновение диктува разнообразните на размери и цветове полка точки, а деконструирани елементи съставят копринени панталони, патчуърк кожени якета и феерични рокли с цветна ликра. Аксесоарите в колекцията Resort 2015 на Fendi също се придържат към линията на иконични модели с модернизирана визия, като по-големия размер на Baguette и премахващата се дръжка.


Разнообразието от нови визии на иконични модели в колекцията Resort 2015 на Fendi е подчертано и с мини размера на чантата Peekaboo, решена в анималистичен принт и наситени нюанси на синьо.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Модернизирани традиции от Fendi Resort 2015, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>