Мини Маус на седмицата на модата в Лондон

От  |  0 коментара

През септември в колекциите за пролет-лято 2013 на седмицата на модата в Лондон ще се появи една изненада за всички, запазили детското в себе си. Този сезон ще стартира с цветна и красива колаборация с един от най-иконичните образи на Уолт Дисни – Мини Маус. Дисни възлага на британските модни дизайнери приятната задача да почетат анимационната героиня и емблематичните модни тенденции, вдъхновени от нея, като полка точките и черните ушички.

Lulu Guinness показа скица на чанта, вдъхновена от Мини Маус

Michael van der Ham, Richard Nicoll и Giles Deacon са част от дизайнерите, които ще представят своите модели за пролет-лято 2013, вдъхновени от Мини Маус.

Disney са един от най-големите производители на дрехи в света и проектът им съвместно с дизайнерите в Обединеното кралство не е случаен, а цели да ги подкрепи.

След края на модната седмица в Лондон, артикулите ще бъдат достъпни за закупуване в Ebay, а всички събрани средства ще отидат във Фондацията за мода и изкуство Bazaar, подпомагаща талантите на британската модна индустрия.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Мини Маус на седмицата на модата в Лондон, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>