Летен лагер с Карл, Шупет и Tiffany Cooper

От  |  1 коментар

Карл Лагерфелд и неговата котка Шупет са героите в новата капсулна колекция на дизайнера и Tiffany Cooper. Талантливата илюстраторка ни представя “Karl Lagerfeld and Choupette Summer Camp” . Летният лагер на Кайзер Карл и Шупет е забавен комикс, изпълнен с танци в Хонолулу, фунийки сладолед и каране на кънки. “Търсех начин да изобразя Карл от много време. Преди година най-сетне го намерих. Шупет стана естествения хумористичен контраст спрямо измамната строгост на Карл“, казва Тифани за колаборацията с един от своите модни идоли.

Рисунките се превръщат в щампи за тениски, чанти, обувки и аксесоари за най-големите почитатели на модното дуо. Самоиронията на Карл и Шупет идва точно навреме като щипка хумор покрай грандиозните им успехи напоследък – Кайзер Карл се радва на мащабна изложба в Бон, а Шупет е най-скъпоплатената котка за 2014-та с над 3 милиона евро приходи. Колекцията на Karl Lagerfeld и Tiffany Cooper очакваме в продажба от 4 април от StyleBop.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Летен лагер с Карл, Шупет и Tiffany Cooper, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: На плажа с Карл и Шупет – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>