Коледни кукли и витрини от Dior

От  |  1 коментар

Коледната магия и дух, обземащи настроението от рано тази година, са основното вдъхновение на Dior за най-новия им проект. От модната къща създадоха празнична декорация от кукли специално за витрините на френския бутиков магазин Printemps Haussmann. Колекцията Pouppettes съдържа общо 74 кукли, 10 от които мъжки, представящи реплики на иконични за модната къща модели от New Look моделите на Кристиан Диор през 40-те години на миналия век до дебюта на най-новия главен дизайнер на френската модна къща Раф Симънс.

Самите кукли и облеклата им са направени в студиото за висша мода на Dior. За абсолютен завършек на индивидуалните визии, от марката създават дори точни реплики на известните си аксесоари като чантата Lady Dior, широка гама от бижута и аксесоарите за глава – фасинатори.

Към коледната декорация на Dior за витрините на Printemps Haussmann от модната къща пускат и специална колекция, включваща копринени шалове, календар и селекция от снежни глобуси, в които главна роля заемат четири от куклите.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Коледни кукли и витрини от Dior, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Празничната колекция на Dior за Printemps : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>