Капри фантазия: Dolce&Gabbana висша мода есен 2014

От  |  0 коментара

Dolce&Gabbana превърнаха в празник на цветовете, пищността и орнаментиката своята колекция висша мода за есен-зима 2014. Този сезон италианският тандем посвещава Alta Moda на божествените багри на остров Капри, съчетаващи богато културно наследство със свежестта на лимонови дръвчета и морски бриз. Царствени бродерии, еклектика от принтове, заимствани от архитектурни мозайки и комбинация между ефирни материи и кожа с косъм маркираха разточителното дефиле на модната къща.

Десени и материи от 50-те и 60-те години на миналия век са вплетени в колекцията заедно с най-новите вдъхновения на дизайнеритe, за да създадат мечтаната им версия на dolce vita в Капри. Финалът на дефилето завърши приказката на Dolce&Gabbana в огромни и леки рокли на райета с богато инкрустирани корсети, феерично следващи всяко движение на моделите.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Капри фантазия: Dolce&Gabbana висша мода есен 2014, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>