Изкуството на бижутата: най-доброто от Cartier Sortilege

От  |  1 коментар

Най-новата колекция на Cartier се казва Sortilege, което в превод от френски означава магия, а само поглед към бижутата в нея напълно оправдава името й. Може да се каже, че тази колекция ще остане в сферата на мечтите за 99,99% от обитателите на планетата, но това не пречи да разгледаме отблизо майсторството, с което е създадена. Чистотата, големината и обработката на скъпоценните камъни от Sortilege е безпрецедентна, а масивността на бижутата може да се конкурира с екземплярите от добрите стари дни в руския кралски двор.

Освен това Cartier са направили много от бижутата така, че да могат да се трансформират от тиара в гривна например. Другото, с което се похвалиха, е постигнатата прозрачност на камъните един върху друг при пръстените. Изобщо – ако някога сте се чудили как би изглеждало „Ние сме най-добрите” под формата на бижута от Cartier, сега е моментът! В галерията сме ви подготвили най-доброто от колекцията, кадри от кампанията с моделите и двата кадъра с участието на Моника Белучи.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Изкуството на бижутата: най-доброто от Cartier Sortilege , 10.0 out of 10 based on 5 ratings

1 коментар

  1. Coco

    29.11.2011 at 15:24

    @-)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +3 (from 3 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>