Изключителните бижута на Extremely Piaget

От  |  2 Коментара

Последното Биенале на Антикварите в Париж ни донесе и най-интересните нови бижута от световните марки. Piaget по традиция са автори на силно технични модели, и през този сезон избират да обърнат внимание на точно тази своя сила с колекцията Extremely Piaget. Тя черпи идеи от една от най-креативните епохи за ювелирното изкуство – 70-те години на миналия век. Десетилетието на абстрактните форми и неповторими цветни съчетания е изразено в изключителните бижута на Extremely Piaget.

Наситените цветове на тюркоазите и сините опали са вплетени в плавните форми на огърлиците, обеците и гривните. Твърдата конструкция на бижутата е обсипана с инкрустации или разкриваща блясъка на розовото злато. Колекцията на Piaget е завършена с няколко уникални модела на часовници-сотоар, “скрити” в колие от тюркоази или яка от фина мрежа Миланезе, изпълнена от бяло злато и диаманти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Изключителните бижута на Extremely Piaget, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Extremely Piaget с Джесика Частейн – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: Стилови акценти: сатенените часовници на Piaget – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>