За първи път онлайн: Chanel и Net-a-Porter

От  |  0 коментара

За първи път в модната история Chanel обявиха свое партньорство за онлайн продажба извън козметичния сегмент в съдружие с Net-a-Porter. Френската икона на стила и най-успешният луксозен онлайн бутик се съюзяват по случай бижу колекцията Coco Crush. За гривните и пръстените от колекцията Net-a-Porter изграждат специален сайт в сайта, който ще е активен от утре, 15 април, до 6 май 2015г. Пет пръстена и една гривна от колекцията Coco Crush на Chanel ще очакват в наличност почитателите на марката.

Поп ъп бутикът на Chanel и Net-a-Porter онлайн е истинска новина за модните фенове, тъй като доскоро френската модна къща не разглеждаше възможността да присъства търговски в Интернет. През 2016-та обаче ни очаква официалното лансиране на е-шопинга на Chanel, за което явно се подготвяме и с текущата колаборация на марката с Net-a-Porter.

www.net-a-porter.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
За първи път онлайн: Chanel и Net-a-Porter, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>