Женственост в пастели и нов сайт от 3.1 Philip Lim

От  |  2 Коментара

Пастелни цветове и свободни кройки обхващат изцяло силуета на 3.1 Philip Lim и колекцията му за пролет-лято 2012.
Разнообразни материи, разкриващи нежната същност на жената, приспособени към широки модели, голяма част от които заимствани от мъжкия гардероб. Широки и свободно падащи топове и туники, комбинирани с широки панталони с права кройка. Роклите създават усещане за непринуденост и изкарват на показ най-съблазнителната част от женското тяло – раменете. Дали със съвсем тънки презрамки или изцяло липсващи такива, Филип Лим представя красотата на изчистените и семпли модели. Откроява се силен акцент върху дрехи тип „белъо”, които обхващат ежедневието и гардероба ни. Дори иначе мъжките кройки на саката и елеците, привидно груби се размиват на фона на пастелните и нежни цветове и комбинации. Изцяло подчинена колекция на пастелната тенденция дава нагледно може би най-добрия пример за тази цветова гама и навлизането й за топлите месеци.

Дизайнерът поднови изцяло и своя уебсайт и направи достъпни едни от най-трудно откриващите се секции като мъжка мода и аксесоари. Създадена от King and Partners, интернет страницата се превръща в лесно за употреба място, на което можем да разгледаме новите тенденции и колекции на дизайнера. Факт е и създадената виртуална съблекалня, в която всеки може да види и създаде свой собствен силует. Новини, снимки „зад сцена” и видеоклипове ще ни държат в постоянно течение на всяка една новост около марката.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Женственост в пастели и нов сайт от 3.1 Philip Lim, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

2 Comments

 1. michaela_mg

  19.04.2012 at 20:52

  Neverojaten !!! =D>

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. miranda

  12.04.2012 at 16:26

  Сайтът наистина е добър :-bd

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>