Есен-зима 2013 в Ню Йорк: около света с Oscar de la Renta, Red Valentino и Reem Acra

От  |  0 коментара

Своеобразната разходка из модната история на света представиха в колекциите си Oscar De La Renta, Red Valentino и Reem Acra. При Oscar De La Renta есен-зима 2013 носи дългоочакван полъх от стила на Джон Галиано, съчетан с американската класика, присъща за де ла Рента. Типичните белези на традиционната американска култура са умело съчетани с характерния почерк на Галиано, чието завръщане в модата се отбеляза именно с гласуваното доверие от модната къща на Oscar De La Renta.

Бившият дизайнер на Dior получи възможността да помага за настоящата колекция на Оскар, където царува изобилие от разкошни бижу-тонове и пищни, релефни бродерии, лавиращи между предизвикателна женственост и по детски закачливо настроение.

Своята колекция Red Valentino посвещават на приказката за „Хензел и Гретел”. Запазващи романтичните послания на линията, дизайнерите Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пичоли преплитат в дрехите мотиви от немски носии с флорални бродерии и орнаменти. Както винаги презентацията на колекцията е съобразена с приказната й тематика на фона на изрисувана гора и къщичка, направена от сладки.

Японската бродерия и вдъхновение е на почит в колекцията на Reem Acra. Детайлни червени цветя, изпълнени с традиционни за Япония техники, плъзгащи се по черна основа допълват обемните и женствени модели за есен-зима 2013. Традиционните силуети са подчертани в кройките от високите яки, прави линии и строго скосени ръкави.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Есен-зима 2013 в Ню Йорк: около света с Oscar de la Renta, Red Valentino и Reem Acra, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>