Есен в 80-те с Acne Studios

От  |  0 коментара

Acne Studios ни разказват за своята ретро есен под формата на списание. Новата кампания на марката се разгръща в три истории, първата от които виждаме сега. Това са 80-те в най-добрата им форма и обем. Скандално освободени, границите на мега-силуетите спират малко след края на въображението. Фотографът Дейвид Симс работи за първи път с модната къща, като заснема кадрите като фотосесия за списание. “Отдавна се възхищавам на работата на Дейвид Симс, особено на начина, по който той улавя толкова специфично настроение, но без нуждата от обичайната история или описание”, споделя креативният директор на Acne Studios Джони Йохансон.

“Исках да подходи към кампанията на Acne Studios като към модна история без граници. За мен преживяването беше освобождаващо”, допълва още Джони. След връхните дрехи шведското студио ще ни представи още 2 истории без история за есен-зима 2016, които предстоят.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Есен в 80-те с Acne Studios, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>