Есенният моден брой на Gucci Style

От  |  0 коментара

Една от задължителните апликации за таблет и смартфон, която следим, е списанието на Gucci – Gucci Style. Едва ли съществуването му е новина за голяма част от вас, но пък е важно да отбележим, че от два дни можете да изтеглите обновеното му съдържание за сезоните pre-fall 2012 и есен-зима 2012/13. Новите тенденции в дамската и мъжката мода според Gucci разделяме условно на двата сезона. Подготовката за есента в pre-fall 2012 все още носи лекота на дрехите и свежи тонове, като основната тема са острите и точни линии на характерния стил от конния спорт.

Кадри от тази сесия с моделите Мод Велцен и Надя Бендер ви предлагаме да разгледате в галерията. Основният сезон – есен-зима 2012-2013, Gucci представят чрез тематично разделени тенденции – кадифе, бохемски шик, класическото черно. В тези секции можете да разгледате дрехите в движение върху модели и да сменяте тоалетите „в крачка”.

Снимки: Gucci
https://itunes.apple.com/app/gucci-style/id334876990?mt=8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Есенният моден брой на Gucci Style, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>