Достъпният Karl от Карл Лагерфелд

От  |  3 Коментара

Стартът на достъпната линия на Карл Лагерфелд – KARL, е новина номер едно на деня и нормално прикова погледите ни. За съжаление, обаче, не можем да кажем, че е само в добрия смисъл. Колекцията се продава ексклузивно в Net-a-porter след като предизвика истерия по главния дизайнер на Chanel в Париж при съпътстващо събитие вчера. Моделите от KARL са основно в черно-бяла цветова гама, като тук- там се откроява нещо малко по-цветно. Намират се добри попадения, като черен кожен клъч или малка черна рокля с ципове като акценти. Все неща, които са класически и рядко могат да бъдат приети недобре. Откриват се и доста неща, които определено приемаме като абсурдни. Пример за това е почти по всяка дреха - щампа с лика на Карл.

Разбираме, че се харесва, но в представите ни комбинация от блуза и чанта с неговото лице, ни идва малко в повече. Якичките са основните аксесоари, които се предлагат в най-голямо разнообразие, като това е в съответствие със стила на ученически шик, който преобладава сред цялата колекция. Цените на поредната Карл колекция варират от 89 евро за якичка, до 700 евро за кожено яке.

Противно на мнението ни, обаче, най-продаваните продукти от цялата колекция досега са именно блузите с щампа-Лагерфелд… Добре е, че се намира някоя и друга изчерпана класическа черна рокля и якичка, за да спим спокойно.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Достъпният Karl от Карл Лагерфелд, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

3 Comments

  1. Pingback: Стилови акценти: якичка вместо бижу : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  2. Pingback: Карл Лагерфелд стартира собствен сайт : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  3. Pingback: Снимка на седмицата: Карл Лагерфелд в супермаркет : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>