Доза обувки: Sophia Webster пролет-лято 2013

От  |  3 Коментара

София Уебстър е името на новата изгряваща звезда в света на обувките. Младата британка спечели критиката с дебютната си колекция за пролет-лято 2013 и вече се продава в Bergdorf Goodman, Harvey Nichols, Net-a-porter и Colette. Успехът на марката Sophia Webster тепърва предстои, но за добрия старт несъмнено помага подкрепата на майстора на дамските обувки Nicholas Kirkwood, при когото София работи като асистент в продължение на две години. Визията на дизайнерката е младежка, цветна и позитивна и апелира към най-смелите почитателки на обувките. За пролет-лято 2013 темата е „Dollhouse” и моделите изцяло кореспондират на въображаемия кукленски свят. Върху обувките се смесват графичните мотиви на ацтеките, Хмонг декорации с мъниста и точките на Яйои Кусама.

София добавя и ефекти, постигнати чрез наслагване на палмови листа, пеперудени криле или розово фламинго. Като отличителен белег на Sophia Webster се очертава и използването на сърцето като емблематичен детайл за пролет-лято 2013 – завършващо острите върхове на обувките или служещо като форма за по-обемните токове в колекцията.

http://sophia-webster.com/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Доза обувки: Sophia Webster пролет-лято 2013, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

3 Comments

 1. Pingback: Обувки за червилата от Sophia Webster и Revlon : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

 2. Pingback: Дизайнерският маникюр на Nail Rock : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

 3. Vanina

  04.03.2013 at 21:28

  Бонбонена красота – колкото по-цветно, толкова по-хубаво (май съм на такава вълна в момента ;) )

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>