Доза обувки: Sergio Rossi пролет 2017

От  |  0 коментара

Пролет-лято 2017 бележи ново начало за обувките на Sergio Rossi. Италианската марка изживява ренесанс под ново ръководство и креативна посока. Първата колекция за обновената марка е именно за актуалния сезон и носи името sr1. Всички обувки за пролетта са вдъхновени от един-единствен чифт от архивите на Sergio Rossi – класически черни обувки на ток от 1994.

Този архивен модел от 1994г. вдъхновява новата колекция sr1.

Елементите на този семпъл дизайн буквално избухват в богатата колекция за пролет-лято 2017. Завръщането на сабото и мокасините използва графичния ток, заоблените форми и декоративния език, съчетани с актуална ретро цветна схема. Вечерната колекция е като поглед в кутия за бижута – с бляскавите модели Tresor и инкрустираните с едри кристали вариации на sr1. Новата глава от историята на Sergio Rossi ще се разкрие в пълния си блясък в края на февруари на SergioRossi.com.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>