Доза обувки: Brian Atwood есен-зима 2012

От  |  0 коментара

Брайън Атууд направи една от най-успешните си рекламни кампании през настоящия сезон. С помощта на Кандис Суанпоул той лансира своята идея за есен-зима 2012/13, според която “сексапилът е в токчетата”. Сега можем да видим и в детайли как дизайнерът подчертава любимата си част от женското тяло – глезените, и своята представа за сексапил. Колекцията Brian Atwood изобилства от запомнящи се модели, като общото между всички тях, естествено, са големите “височини”.

Оттам насетне започват различията, тъй като всички чифтове са със собствен характер. Високите кожени ботуши за есен-зима 2012/13 вече са любим сценичен аксесоар на много знаменитости, заедно с щедро инкрустираните в сребристи кристали платформи. На другия полюс са класическите островърхи обувки във виолетово с метален ток и сандали от сатен в бледорозово. Всички модели от колекцията на Brian Atwood за сезона бяха разкрити наскоро в пълния си асортимент като част от по-ексклузивната политика на марката напоследък.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
Доза обувки: Brian Atwood есен-зима 2012, 8.5 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>