Дамските дрехи на Marni за H&M

От  |  1 коментар

Днес е ден на очакваната с трепет колекция на Marni и H&M. Вече ви представихме каталога с визиите за новата колаборация, а сега ще ви покажем детайлно дрехите и аксесоарите от дамската селекция. Ние си харесахме огромна част от тях, но ще акцентираме на най-отличителните елементи, за да ви ориентираме в основните части на колекцията.

Въпреки че са предвидени за пролетта, предложенията на Marni за H&M включват няколко чудесни идеи за преходния сезон – къси сака и страхотното палто-рокля в мастилено синьо.

Точките са основна тема в колекцията – има ги върху полите, роклите и топовете.

Десените на Marni са изпълнени в зелената гама и частично в земни цветове. Почти всички дрехи от този сегмент са изработени от коприна.

Любимата ни част от колекцията са моделите в цветни блокове – съчетания от оранж, жълто, розово и зелено. Вижте всички дамски дрехи на Marni за H&M в галерията.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Дамските дрехи на Marni за H&M, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Аксесоарите на Marni за H&M : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>