Висша мода пролет 2017: Dolce&Gabbana

От  |  0 коментара

Въпреки че не са част от официалния график на висшата мода в Париж, Dolce&Gabbana безспорно са на най-високото стъпало на този спектакъл. Колекцията Alta moda на дизайнерите конкурира съвсем успешно френския блясък с доза италианска артистичност. За пореден път красотата на операта вдъхновява Доменико, Стефано и стотиците майстори на техните ателиета. “Обичаме Пучини, но Верди истински изразява италианския дух: радостта и мъката, драмата и усмивките”, споделят Долче и Габана. И показват как изглежда поглъщащата емоция на операта, преведена във всеки модел, преминал по подиума.

Героините изпяват своята история във фантастичните визии на Dolce & Gabbana - от розите в косите до инкрустираните токове на обувките. Коктейлните и вечерни рокли на марката оставиха без дъх присъстващите с изкусната си изработка и хиляди бляскави детайли. Дамската и мъжката колекция на модната къща се превърнаха в поредния шедьовър, показан в миланската Ла Скала.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Висша мода пролет 2017: Dolce&Gabbana, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>