Висша мода пролет 2012: въздушна феерия от Giambattista Valli

От  |  0 коментара

Седмицата на висшата мода в Париж тече с пълна сила, а дефилето на Giambattista Valli е една от причините да обичаме този парад на суетата толкова много. Италианецът представи премиерната си колекция след като бе одобрен за участие в първата лига в модата през декември. И явно много се е вдъхновил от това завръщане, защото показа една направо въздушна феерия, в която залага на любимите си женствени класики. Джамбатиста използва своите характерни цветя, пера и волани, и ги „захвърля” в двата спектъра на носяемостта – от ежедневни до вечерни модели.


Разбира се нивото на изработката на детайлите и декорациите когато говорим за haute couture е възможно най-високо. Но има някои колекции, които вдигат летвата и за най-добрите в това изкуство.

Тази ода за шифона на Джамбатиста Вали, поне за нас, напълно потвърди, че мястото му е заслужено сред създателите на висшата мода.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Висша мода пролет 2012: въздушна феерия от Giambattista Valli, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>