Висша мода пролет-лято 2014: Valentino

От  |  0 коментара

Операта и висшата мода се срещат в колекцията на Valentino за пролет-лято 2014. Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пичоли разкриха 55 модела за 55 опери на магически подиум-сцена, за който им помагат лично от Rome Opera House. Началото на ревюто представи нежни, леки и феерични силуети, обсипани с пеперуди и ноти, решени в романтична цветна палитра на розово и снежно бяло. Дивата страна на природата е пресъздадена с екзотично изобразена флора и фауна: лъвове, сглобени като пъзели по роклите, змии като колани и дори горила върху обемно наметало.

Фантастичната гора на модната къща е представена в земна и топла палитра от кафяво, сиво и класическо черно. Финалът на колекцията висша мода за пролет-лято 2014 вплита класическите за Valentino римски препратки в роклите с детайлни инкрустации и бродерии.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Висша мода пролет-лято 2014: Valentino, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>