Висша мода и опера от Dolce&Gabbana

От  |  0 коментара

След балета операта се превръща в пищен Alta moda спектакъл от Dolce&Gabbana. Висшата мода на италианското дуо, отделена от графика на Париж, успява да възвърне ексклузивното преживяване – недостъпно за снимки и недосегаемо без покана. Миланската La Scala прие 200 отбрани гости на Доменико и Стефано от всички краища на света, за да им представи италианската опера под модна форма. Двете части на дефилето са симфония между “Тоска”, “Турандот” и “Мадам Бътърфлай” на Пучини и почит към Biki – миланският моделиер, подготвял разкошните рокли и шапки на дамите за посещение в операта. Така Dolce&Gabbana съчетават сцената и публиката в една колекция.

Изживяването, което донесе дефилето за пролет 2016, накара изтъкнатите гости да изпратят дизайнерите с аплодисменти цели три пъти. Въпреки обявлението на Dolce&Gabbana, че всички модели от ревюто ще се продадат в една-единствена бройка. А може и това да е сред причините италианците да продължават успешно да изграждат приказния свят на своята Alta moda във време, в което тя е все по-трудна за улавяне дори в Париж.

Снимки: Dolce&Gabbana Press

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Висша мода и опера от Dolce&Gabbana, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>