Висша мода есен 2016: Fendi

От  |  1 коментар

Fendi разказаха истинска модна приказка за своя 90 годишен юбилей. Спектакълът висша мода есен 2016 на марката премина “по вода”, и то по водата на разкошния Фонтан ди Треви в Рим. Реставриран с помощта на модната къща, Фонтанът ди Треви отново е в пълния си блясък и се превърна в сцена за колекцията “Legends and Fairytales”. Прозрачните плоскости, поставени над фонтана, създадоха илюзията за ходещи по водата модели. Разбира се, това е първото и единствено модно шоу, което някога се е случвало тук. Поводът за Fendi е толкова специален, че нито една легенда или приказка не са невъзможна мечта. Гостите на 90-тия рожден ден на Fendi пътуват в частния самолет на марката до Рим след дефилетата висша мода, традиционно провеждани в Париж. Dolce Vita от Fendi не се спира пред нищо, за да завладее ценителите на изключителното.

Предисторията не засенчи модното наследство на Fendi, устояло почти век на изпита на времето, и то премина по подиума с уверена актуалност. Фантазията за приказни герои, техните истории и светове, е в основата на всяка визия. Обработката на кожа, която е гордостта на ателиетата Fendi, е доведена до майсторско ниво на текстури, обем и цветове. Може би с пожелание за още такива емоции, на финала Карл Лагерфелд хвърли три монети във водите на фонтана – каквито получиха и всички гости, дошли да помечтаят с Fendi в Рим.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Висша мода есен 2016: Fendi, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Fendi: създателите на мечти – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>