Без категория

Бялата колекция на Valentino

От  |  0 коментара

Грандиозният нов бутик на Valentino на Пето Авеню в Ню Йорк стана повод за капсулна колекция, но сега получи и най-висшата форма на доверие – висшата мода. Италианският символ на стила поднесе на нюйоркчани реверанс към легендарната бяла колекция на маестро Валентино Гаравани от1968г в уникално еднократно haute couture дефиле. Креативните директори на Valentino в наши дни – Мария Грация Кюри и Пиер Паоло Пичоли, пресъздават магичната колекция в бяло в романтичен и въздушен стил. “Отсъствието на цвят или всички цветове в едно” – така определят своето бяло вдъхновение от марката.

Висшата мода на Valentino намигваше и към стила на Джаки Кенеди – дългогодишен клиент и муза на моделиера. Завършека на спектакъла изправи на крака Ню Йорк и с деликатното послание на последната рокля – “LOVE NY” и по всичко личи, че Ню Йорк също ще отвърне с любов на Valentino.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Бялата колекция на Valentino, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>