Бижутата-животни на Van Cleef & Arpels

От  |  0 коментара

Оригиналните идеи за бижутата през есен-зима 2016 продължаваме с Van Cleef & Arpels и техния бляскав прочит на Ноевия ковчег. Френските бижутери създават повече от 60 брошки в дъга от скъпоценни камъни. Те изобразяват двойките от животинското царство, спасени от Потопът. Папагали, пингвини, кенгуру, пеперуди, зебри, калинки и коали са сред обитателите на Ноевия ковчег по Van Cleef & Arpels. Майсторите на ювелирното изкуство включват и три единични брошки – феникс, пегас и еднорог. Те не намират своята половинка, за да се завърнат на земята, но остават в легендите със своята красота и мистичност.

Като поклон към богатството на животинския свят Van Cleef & Arpels създават брошките с помощта на огромно разнообразие от цветовете на сапфири, тюркоаз, рубини, перли, диаманти и корал. Висшата бижутерия от френската централа ни подсказва и че бижутата с животни ще останат сред водещите тенденции през есен-зима 2016 и следващите сезони.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Бижутата-животни на Van Cleef & Arpels, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>