Бански от La Perla с Готие, Уорхол и 60-те

От  |  0 коментара

Пролетно-лятната колекция бански на La Perla за 2012-та съчетава в себе си всичко необходимо, за да бъде успешна. Част от нея е създадена от именит дизайнер – Жан Пол Готие, друга е посветена на именит артист – Анди Уорхол, а цялата е като каталог на най-важните трендове за банските на сезона.

Жан Пол Готие за La Perla не е новина, но са новина първите бански костюми на френския дизайнер за марката. Готие се вдъхновява от моряшките мотиви, които отразява и в цветовата гама, и в пристегнатите и „превързани” детайли.

В основната колекция на La Perla пък фокусът е върху енергичните поп-арт цветове и психеделичните цветя на Анди Уорхол.

Моделите бански преминават и през 60-те години на миналия век, както и мислено през ваканция в Портофино ала филмовите звезди от онова време.

През тези теми La Perla успява да представи всички тенденции на лято 2012 за банските – от модели само в един цвят, през принтове, пайети и ретро акценти като къдричките.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Бански от La Perla с Готие, Уорхол и 60-те, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>